Live Deals

Overzicht van je bestelling!

Geen producten in je Winkelwagen .

Speelgoed en Hobby

Op onze speelgoed en hobby afdeling vind je alles voor vermaak van jong en oud. Heb jij al een favoriete hobby zoals puzzelen of diamond painting? Of ben je opzoek naar iets leuks waarmee je even je gedachten kunt laten gaan en heerlijk te ontspannen? Op deze afdeling weten we zeker dat jij gaat slagen in deze zoektocht!

Diamond Painting & Painting By Numbers

De immens populaire hobby van het helemaal zelf maken van de prachtigste schilderen is de ideale manier om even heerlijk tot rust te komen terwijl je een prachtig kunstwerk maakt. Voor zowel diamond painting als painting by numbers ben je bij ons op de goede plek. Hier vind je alles wat je nodig hebt om direct van start te gaan, van complete starterspakketten tot losse schilderijen.

3D Puzzels voor jong en oud

Ben jij opzoek naar wat meer uitdaging dan het leggen van een reguliere puzzel? Probeer dan onze 3D puzzels eens!  Deze driedimensionale puzzels zijn geschikt voor jong & oud. Bouw helemaal zelf een Unicorn of dinosaurus tot een prachtig kunstwerk. Is de puzzel af? Zet hem op een prominente plek in huis!

Dierenkop aan de muur

Of het nu een Olifant, Unicorn of konijn is, wij hebben bij ons speelgoed en hobby de leukste dierenkop voor aan de muur die je babykamer gelijk een speelse en vrolijke sfeer geeft

Scroll naar top