Live Deals

Overzicht van je bestelling!

Geen producten in je Winkelwagen .

Huis en tuin

Bij Live Deals streven we ernaar om van ieder huis en tuin een écht feestje te maken. Alles uit ons assortiment is met de grootst mogelijke zorg uitgezocht en wordt met liefde aan jou aangeboden. Met onze woonaccessoires maak je jouw huis écht af.

Muurdecoraties

Aan stijlvolle muurdecoraties geen gebrek bij Live Deals. Een kale wand omtoveren tot een echte eye-catcher is zo gedaan met onze wandstickers. Ben jij een liefhebber van mooie wijnen? Gebruik dan onze moderne wijnrekken om jouw wijnflessen stijlvol op te bergen. Zelf kunstwerken maken voor aan de muur? Bekijk dan onze hobby & speelgoed artikelen.

Woonaccessoires

Met onze accessoires van huis en tuin maak je van je huis binnen no-time een gezellig en warm thuis. Voor iedere ruimte in huis bieden wij jou de perfecte accessoires. Houd jij van een strakke en moderne inrichting of heb je liever een kleurrijke en warme sfeer thuis? Kies jouw stijl en bestel!

Alles voor de badkamer

Voor alle accessoires om jouw badkamer écht af te maken ben je hier nog lang niet uit gewinkeld. Met een breed assortiment aan superzachte badmatten, douchewissers, handdoekrekken, toiletrolhouders en ergonomische bad kussens om heerlijk tot rust te komen, maak jij van jouw badkamer een heerlijke spa!

Scroll naar top