Live Deals

Overzicht van je bestelling!

Geen producten in je Winkelwagen .

Baby en Kind

Als ouder wil je alleen het beste voor jouw kleintje, en dit begrijpen wij maar al te goed. Of je nou net een baby hebt of al een tijdje ouder bent bij Live Deals vind je de leukste artikelen voor baby en kind!

Alles voor de kinderkamer

Het inrichten van de kinderkamer is altijd een leuke eerste stap van het ouderschap. Je gaat overal opzoek naar wat er bij jouw stijl past, maar wilt het toch ook leuk maken voor jouw kleintje. Met onze stijlvolle muurstickers tover je iedere kale wand om tot een avontuurlijke beleving voor jouw kind. Met een zachte speelmat op de grond kan er veilig geoefend worden met omrollen, kruipen en staan. Kortom, alles om de kinderkamer in te richten hoe jij dat wilt vind je hier!

Baby speelkleden

Een heerlijk zachte ondergrond is van groot belang bij het veilig leren spelen, omruilen en kruipen. Bij Live Deals vind je heerlijk zachte speelmatten waar jouw baby en kind uren speelplezier op gaat beleven. Met een leuke print erop zal jouw kleine versteld staan van de kleuren en details op het baby speelkleed.

Leuke baby accessoires

Naast de speelkleden en alles voor de babykamer vind je bij Live Deals ook een hoop leuke baby accessoires. Ben je opzoek naar heerlijk zachte en schattige baby badjassen voor na het badderen. Of heb jij handige accessoires voor onderweg nodig zodat je veilig op reis kunt? Alles wordt stijlvol verpakt en is dus ideaal geschikt als cadeau voor een babyshower of kraamvisite.

Scroll naar top